Aram Merlijn


Werk

Als zelfstandig dramatherapeut, acteur & theatermaker ben ik werkzaam naast mijn werkzaamheden als Dramatherapeut bij Koraal. .Sinds het starten met mijn eerste theaterstudie ben ik in allerlei vormen met drama en theater bezig geweest. Ik heb zelf veel gespeeld en gewerkt aan projecten bij Artez en Huis van Puck, Tout Maastricht, Danscompagnie Limburg en geregisseerd bij Theatergroep ATVO. Tijdens stages heeft ik dramalessen gegeven bij IBBO school en geregisseerd en dramatherapie aangeboden bij Stichting Pergamijn. In het verleden ben ik werkzaam geweest als acteur en spelbegeleider bij Treat en Uitjesbureau en tegenwoordig  ben ik veel werkzaam als trainingsacteur  en co-trainer in zorg, welzijn, de politieacademie en voor gemeentes.

Wilt u meer informatie of  heeft u een interessante opdracht voor een dramatherapeut, trainingsacteur of theatermaker? Klik dan op aanbod voor de mogelijkheden, of vraag een offerte aan!

 

Studie

Afgestudeerd als dramatherapeut aan de opleiding Creatieve Therapie Drama van Hogeschool Zuyd. Daarnaast ben ik in 2016 begonnen aan een medium-verdiepende opleiding tot Theatermaker aan de Toneelacademie in Maastricht. Zelf kwam ik in aanraking met de helende en  transformerende kracht van het medium Drama op de Artiest Theater opleiding aan het Rijnijssel College. Hieruit ontstond een drive om meer te leren over dit medium kracht en dit te delen met anderen. Deze drive werd gevoed aan de opleiding Dramatherapie waar ik heb  geleerd om drama als medium in te zetten in dienst van therapie, heling en kracht voor anderen.

Contact

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens of de contactpagina. 

"Spel lijkt misschien niet te rijmen met het idee van serieus werken maar zonder spel is er nog nooit iets nieuws tot stand gekomen. De winst die we als mensheid halen uit het spel van de verbeelding is onberekenbaar"